J. Roskvist Byggnads AB

Hej på er. Jag trodde jag skulle få bättre användning för alla mina maskiner som jag har köpt genom åren, maskiner till bygg och snickeri, sågar, skruvdragare och hela faderullan. Det blir inte som man har planerat, väldigt sällan för att vara uppriktig. Jag är ingen bra snickare hur många maskiner jag än köper på mig. Även om tanken med dessa maskiner var god har jag nu ändå fått anlita ett byggföretag i Helsingborg som heter J. Roskvist Byggnads. 

 

För ett år sedan flyttade sonen hemifrån, och nu har dottern också flyttat till eget så då är det bara frugan och jag kvar. Vi har pratat om länge att vi skulle bygga om på andra våning när barnen flyttat hemifrån och nu så är det gjort. Det är J. Roskvist Byggnads som har slagit ut ett par väggar och byggt om barnens sovrum till ett större rum som vi har som teve-och hobbyrum. Att vi valde just det här företaget är för att vi blev rekommenderade dem av våra bästa vänner, ett gift par som vi umgås med mycket. De hade fått sin köksrenovering utförd av J. Roskvist Byggnads och det blev jättebra. Snickarna är otroligt erfarna och kunniga när det gäller det här med bygg och renovering vilket så klart är det viktigaste när det gäller ett företag som det här, men deras kundservice är också i en klass för sig, tänk om alla företag hade en lika bra kundservice som J. Roskvist Byggnads! De tog hänsyn till min och min frus behov, önskemål och förutsättningar för att kunna ge oss det resultat vi ville ha. Det här är inte bara ett byggföretag i Helsingborg, även ni som vill ha hjälp i Landskrona och Helsingborg kan få hjälp av J. Roskvist Byggnads.