Bilen skiner efter en biltvätt hos Nordic Bilvård

Hej. Hur är det med er och vad har ni gjort idag? Jag har handtvättat mina maskiner och eftersom det är oktober så har det vart väldigt kallt men ändå värt det eftersom de blev väldigt rena. Efter att jag tvättade maskinerna var det bilens tur men jag ville verkligen inte ställa mig igen och frysa händerna av mig när jag tvättar bilen så jag åkte till en biltvätt i Varberg som heter Nordic Bilvård. De erbjuder bilvård och biltvätt i Varberg och Falkenberg med omnejd och de är riktigt duktiga. Jag åkte dit och de hjälpte mig att få bilen helt ren så att man kunde spegla sig i den och det bästa var att de inte kände sig färdiga förrän jag sa att bilen blev helt perfekt. De hade ett sådant bra bemötande och de ville verkligen att alla kunder skulle gå där ifrån nöjda och inte missnöjda med någonting och därför var de ganska på om att fråga om det var någonting mer man ville ha rent på bilen eller fixat på bilen. Det tycker jag är riktigt service och jag blev förvånad eftersom det tyvärr i dagens läge är lite mer ovanligt att företag bara gör det de ska och inte bryr sig om hur kunden känner och så vidare.

Bara för att Nordic Bilvård och deras biltvätt i Varberg var så aktiva i bemötandet av mig och de andra kunderna, samt att de gjorde ett otriligt fint jobb med bilen så vill jag rekommendera er att gå dit om ni behöver få bilen ren, både insidan och utsidan. Hade jag vetat att de var så bra så hade jag tagit med mina maskiner dit också men samtidigt är det lite roligt att tvätta maskinerna. Ni får ha det så bra så hörs vi.